Wednesday, March 9, 2011

Want To Ship A Used Car To Nigeria

I'm back and curd cheese recipe!

Ciao a tutte! Rieccomi qui...non sono molto presente e mi scuso! Al lavoro abbiamo tutti un gran da fare in questo periodo e la sera crocetto un po'...Voi che mi dite?
Sono appena rientrata dall'ufficio e ho deciso di cimentarmi in una ricettina facile e veloce di un formaggio spalmabile brasiliano chiamato Requeijào! Ha degli ingredienti molto semplici ed economici ed ha una buona resa, con 1 litro di latte escono 400 gr di prodotto.


Sono sempre alla ricerca di sapori nuovi...e fondamentalmente non riesco a stare ferma!!! La ricettina l'ho presa as always from my favorite cooking site Wired New York!

But let's get the ingredients for 400 grams of finished product are:
1 liter of whole milk
3 tablespoons of vinegar
30 grams of butter
2 pinches of salt
100 grams of milk (in part)

Boil 1 liter of whole milk, turn off the heat and add 3 tablespoons of vinegar and mix well.
Make bows that will form the rest for 5 minutes.
Collect the flakes with a skimmer and Drain well.
collect the flakes In a saucepan, butter, salt and 100 grams of milk and blend with immersion blender until the mixture is liscissimo.
Put everything in a container and then in the refrigerator and let cool thoroughly.

I did not even half an hour, I'll eat tonight ... then I will let you know!
A big kiss!

ps: I forgot to tell you today that I enrolled in a course in English!

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